Studentenkamer huren Venlo

Huur jouw studentenkamer in Venlo bij LEBE City Campus

Steeds meer studentenkamers in Venlo

Een studentenkamer is voor studenten een manier om hun studietijd zelfstandig in te richten. De juiste kamer vinden is de kers op de taart. Een nieuw thuis in één van de meest bepalende fases in een mensenleven.

In Venlo zijn er steeds meer en steeds betere studentenkamers te vinden. Dit komt mede door de aanwas van nieuwe opleidingsinstituten in de stad. Dit zorgt ervoor dat er steeds meer studenten de grootste stad van Noord-Limburg vinden. Het aanbod van studentenkamers is daar steeds beter op ingericht. De student in Venlo kan inmiddels kiezen uit meerdere opties en laat zich daar bij leiden door prijs, vierkante meters, ligging en faciliteiten.

Inrichting studentenkamer Venlo

Een gebruikelijke studentenkamer in Venlo varieert in grootte tussen de 10 m2 en 30 m2. De kamer bestaat over het algemeen uit één ruimte waarin een slaapgedeelte, keuken en een huiskamer in worden ingericht. In sommige gevallen is het slaapgedeelte en huiskamergedeelte samengevoegd om ruimte te besparen. Studenten brengen relatief niet heel veel tijd door in hun kamer en ontspanning en socializen gebeurt vaak buiten de deur.

Ben je op zoek naar een studentenkamer in Venlo? Let er dan op dat de volgende basisfaciliteiten zeker aanwezig zijn:

Mooie en betaalbare studentenkamers huur je bij LEBE City Campus. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem contact op voor meer informatie of bekijk onze studentenkamers hier en boek direct!

lebecitycampus kamer

Studentenkamer huren in Venlo?

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Meer informatie? Neem contact met ons op.


nl_NLDutch