Studentenhuisvesting Venlo

Huur jouw studentenkamer bij LEBE City Campus

Studentenhuisvesting regelen in Venlo

De studentenhuisvesting in Venlo is de laatste jaren gestaag gegroeid. Toch heeft Venlo te kampen met een tekort aan goede en betaalbare studentenhuisvesting in het centrum of aan de rand van het centrum van Venlo.

Steeds meer opleidingen kiezen voor een vestiging in Venlo. De ligging van de Limburgse stad, dichtbij de Duitse en Belgische grens, is zeer geschikt als standplaats voor voor diverse internationale studierichtingen. De (internationale) studenten die hier op afkomen en vervolgens op zoek gaan naar geschikte studentenhuisvesting groeit explosief. Het tekort aan studentenwoningen in Venlo is daar helaas een van de bewijzen van.

Studentenhuisvesting internationale studenten

Vooral agro-logistieke en technische opleidingen doen het goed in de regio Venlo en Noord-Limburg. Als logistieke hotspot is Venlo een uitstekende plek om te blijven hangen na een studie in die richting. Na de studentenkamer volgt steeds vaker een koopwoning, met of zonder partner. De Venlose student is vaak ook Venlonaar, echter trekken er steeds vaker internationale studenten naar Venlo. Vanuit de Oost-Europese landen zoals Polen en Bulgarije maar ook verder, uit China en de rest van Azië. De studentenhuisvesting en omringende faciliteiten zijn ook steeds meer ingericht op deze groep. Het is het internationale multi-culturele karakter van een studentenhuisvesting als LEBE City Campus dat ervoor zorgt dat Venlo klaar is om die groep op gepaste wijze te verwelkomen.

Studentenkamers in Venlo - Centraal in Venlo op enkele fietsminuten van alle scholen
Lebe City Campus - wat heeft Venlo te bieden

Huisvesting op maat

Als je op zoek bent naar een studentenkamer in Venlo heb je een aantal opties. Woningcoöperaties hebben vaak lange wachtlijsten en houden geen rekening met huisvesting op maat. Er zijn in Venlo ook particuliere verhuurders die studentenhuisvesting ter beschikking stellen. Soms gemeubileerd, inclusief diverse faciliteiten en tegen verschillende huurtarieven. De student kan zo kiezen voor huisvesting naar wens en op maat.

LEBE City Campus helpt studenten in Venlo die op zoek zijn naar de juiste, ruime en goed geprijsde studentenhuisvesting. Neem contact op voor meer informatie of bekijk onze studentenhuisvestingen boek direct!

Studentenhuisvesting in Venlo nodig?

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Meer informatie? Neem contact met ons op.


nl_NLDutch